luni, 4 ianuarie 2010

Pledoarie catre Noul An-privind in timp


Tears of Laughter-Diary of Dreams


Nu inteleg de ce oamenii se bucura cand mai trece cate un an... Va bucurati ca timpul trece, ca imbatraniti fizic, ca tineretea trece, ca deveniti maturi in cazul in care sunteti copii? Care sunt avantajele, idealistic vorbind, trecerii intr-un nou an?

Cine-mi explica?

Sau, va bucurati in speranta ca in anul ce vine visele voastre vi se vor indeplini,ca veti fi mai buni, ca veti iubi mai mult, ca...?

Tendinta omului este sa traiasca in trecut, dar eu, eu vad prezentul, ma hranesc cu trecutul si evit viitorul... De ce? Pentru ca nu sunt invarianta, orice fiinta constituita dintr-o materie organica, perisabila moare...
Nu, nu-mi e frica de moarte, cum as putea sa-mi fie frica de ceva ce cunosc? Ar trebui sa ne fie frica de necunoscut, de nou, nu de ceea ce stim deja... Problema apare aici, o data cu scurgerea nisipului albastru din clepsidra timpului destinat fiecaruia: astept moartea, cu cat nisipul se scurge mai mult, cu atat ea vine mai repede...moartea tineretii, moartea inocentei...o moarte mult mai greu de suportat si de invins decat moartea fizica.
Da! Probabil imi este frica de schimbare, sau poate vreau atat de mult sa ma schimb incat ma amagesc:E timp!... Nu nu-i timp, niciodata nu va mai fi timp, a trecut.
Acum sunt o alta, mi-a ajuns cu vechea noua eu, vreau sa fiu noua veche eu, asa cum am fost odata...imi recapat si recaut fericirea!

Am sa plec departe...unde tu nu ma poti afla, am sa fiu libera. Am sa refiu eu!

New Nyah in progress....1%....

I still reach for the stars, but all I touch is my horizon
I still believe my eyes, but all I see is my blindness
I still reach for the stars, but all I touch is my horizon
I still believe my ears, but all I hear is lasting silence
-very old pic
*All rights reserved
Photographer:me

Un comentariu:

  1. 1 nu stiu cat se bucura lumea ca a mai trecut un an, cat se bucura ca vine un an nou insotit de speranta ca e mai bun.
    2 imi place fraza cu "noua veche eu". e smechera
    3 ce inseamna "nyah"?

    RăspundețiȘtergere

Free Counters

Etichete