duminică, 6 decembrie 2009

Tara la 3lei80

Va multumesc dragi narozi... aaa ma scuzati, drag popor. Pentru ce? Pentru faptul ca memoria dumneavoastra e cat memoria unui floppy disk, pardon a unei benzi magnetice.

Va multumesc pentru faptul ca ati uitat de cei care au murit, au fost schinguiti, inchisi, furati, jegmaniti, neindreptatiti... degeaba.

Bune au fost somniferele date de domnul Vantu ca sa dormiti bine, nu de alta, a zburat ca gandul cu banii a mai bine de 50% din prostime (populatie) iar acum se duce cu avant catre guvernare, nu-i asa?

Va multumesc draga guvernare PSD-ista ca ati dus tara in cacatul extrem, acuzand-ul pe unul intr-un mandat de ceea ce ati pornit dumneavoastra in 3. Va multumesc doamna ministru Andronescu, pentru prostia pulii de care ati dat dovada, pentru ca, ati distrus si ultima farama de speranta, tineretul... De fapt, va multumim noi toti, ca ne-ati facut mai prosti, e un lucru bun, poate asa ramanem invariabili la... "schimbare".In acelasi context, tin sa multumesc celui de jos si cine l-a ales ministru pe DL. Adomnitei. Va multumesc in numele tutuoror cobailor Bologna pentru reforma de cacat pe care ati promulgat-o in conditiile in care intreaga Europa ar vrea sa renunte la ea.... va respectam cu "pathos" pentru ca ne-ati schimbat... "destinul".

Va multumesc pentru ca ne promovati "adevaratele" talente, domnilor presedinti, adevaratele talente care se remarca prin "intelijenta, cultura",violenta, sex, prostime si va multumesc pentru ca "prostii" care si-au tabacit curul si coatele stand intr-un cacat de facultate, sau mai multe facultati, inghetand, nedormind nopti, invatand pentru scopuri nobile, fructificandu-si diversele talente sunt lasati in spate, aruncati la gunoi, ca deh, nu-s profitabili... si va mai intrebati de ce a ajuns tineretul... degenerat. Dar este mai mult ca perfect, veti avea fani, oi proaste mai bine de manat.

Va multumesc... pentru ca ati distrus Romania. Apropo, vedeti ca in Retezat mai sunt cateva palcuri de padure netaiate, dar nu-i nimic, datorita "grijei" dvs s-au imbolnavit si p'acolo copacii, eu zic ca ar trebui sa va duceti sa-i crutati, nu de alta dar ar fi pacat ca si ultimii 3 copaci din acel areal sa se imbolnaveasca. Nu?

Vedeti ca Rosia Montana este plina de haur 'mancatias... daca se scrie asea... mai scuipe o seminte pe jos" ... Da bine la economie, ce pula mea mai conteaza natura, oamenii, geografia, mediul, sanatatea, cultura, istoria... Ce pula mea sunt astea? E bani...nu e bani...Rosia e bani;).

Va multumim pentru vizitarea refugiului din Bucegi...Dna Ardea, pardon Udrea... Va multumim pentru ca v-ati folosit gura inloc de minte ;)

Mentalitatea romanului nu o sa se schimbe niciodata: ne-am nascut in trecut, primitivi, inculti si prosti, traim in trecut venerand "victoriile" pulii de pe vremea lui Decebal, murim in trecut.

Am uitat esentialul, vedeti ca ungurii s-ar simti mai bine daca le-ati dona Transilvania. Eu zic ca un gest caritabil da bine in fata Alui de sus! Sa va ajute... al de jos... hai sa fim filantropi pana la capat cu ei!!


implant pentru refuz - 3.80

Poftiti produsul exotic, produsul de raft... o tara la 3lei 80... oferta promotionala!!!!!!



Salve cocalarilor, mancatorilor de seminte, libidinosilor, curvelor, pitipoancelor, prostilor, tarnilor, iliteratilor. Va salut cu respect, Romania este a voastra! Felicitari, ati reusit.
Pana la urmatoarea era glaciara va cer un permis postsinucidere de criogenie, eu ma duc sa emigrez, "aicea nu-i de mine, sunt un delicat!"

SA TRAITI BINE! Noapte buna!

3 comentarii:

  1. PS: NU AI CU CINE SA VOTEZI, EU UNA AZI M-AM DUS SA ALEG PARTIDUL NU FRONTMAN-UL... SA NU SE INTELEAGA CA SUNT PARTIZANA CUIVA, DIN CONTRA...

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasand la o parte ca voturile din diaspora n-au fost luate in considerare la aceste exit poll-uri, majoritatea probabil sub control PSD (probabil!), narozia acestui popor, nu e ceva neaparat nou, dar eu i-as da mai degraba o conotatie de ignoranta, practic majoritatea nu stiu ce au votat, si e relativ greu de discernut care rahat miroase mai bine cand amandoi put a comunisti care nu dau 2 lei pe tara si cei pe care ii reprezinta intru demagogie. Dovada clara sta in sumele exorbitante, peste 150 de mil de euro, folosite de ambele partide la campanie. Toti parlamentarii nu fac la un loc toti acesti bani in tot mandatul lor, iar nici unii dinre ei n-au folosit acesti bani pentru altceva decat a se promova, nu tu un gest caritabil, nu tu un proiect de stimululare a economiei sau a scaderii somajului. Practic, nu le pasa oricarei tabere, trebuie doar sa fim deschisi sa vedem asta. Practic exista interese muuult mai mari in spatele a tot ce e politic in ziua de azi. Fenomenul e mai generalizat in cam orice societate capitalista ce se afla sub controlul magnatilor bancari din umbra, deci nici emigrarea nu mi se pare neaparat o solutie, doar ca acolo sunt ceva mai discreti. Sunt de acord totusi cu tine ca rahatul PSD are mult mai multa predispozitie la furt, au o mana formata pana la urma. Iar pe bunicuta Iliescu, si ai lui mineri, ii va judeca Dumnezeu mai bine decat am putea-o face oricare din noi, pentru toti cei care au platit cu sangele in ignoranta.. sau sub manipularea vremilor respective. Sigur, manipularea are alt iz in ziua de azi, dar n-as merge atat de departe incat sa fiu convins ca nu suntem nici acum victimile ei, fie ca suntem insiruirea de epitete (tarani generalizand), fie ca predintem ca avem o viziune mai lucida a lucrurilor. Te pup si te iubesc f mult. Nu lasa uraciune acestei lumi sa-ti roada gingasia sufletului :* E o alta lupta pe care o avem de luptat fiecare in parte care mi se pare mai esentiala decat cea a tarii, chit ca probabil n-am fi fost aici daca unii din predecesorii nostrii nu si-ar fi varsat matele pe campuri ca sa mai existe aceasta tarisoara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se merita sa te enervezi ... optiunea ta ti-ai exprimat-o prin votul tau ... prostimea e "multe" si e usor de pacalit ...

    RăspundețiȘtergere

Free Counters

Etichete